Svenska

ARBODANIA I PUNKTFORM

  • Leverans i tid
  • Flexibelt pallsystem
  • Miljövänligt med GlobalG.A.P.-certifiering
  • Danskt, bivänligt jordbruk
  • Digitalt ”pappersflöde” och EDI
  • Försäljningsservice 365/12

1 000 lastbilar med en miljon julgranar

Arbodania är den ledande danska grossistexportören av julgranar och prydnadsväxter, och levererar nästan en miljon julgranar på 1 000 påhängsvagnar till 12 europeiska länder. Vi ägs till 100 % av familjen Collet på Lundbygaards gods, som sedan 1950-talet har odlat de traditionella Nordmann-granarna. Bolagets starka tillväxt kan tillskrivas följande faktorer:

PRODUKTKVALITET

Vi har vår egen kvalitetskontroll med enhetlig sortering. Vi erbjuder certifierad, miljövänlig produktion utan bekämpningsmedelsrester – och gynnar därmed bin, insekter, fåglar och vilda djur. Genom unika metoder ser vi dessutom till att världen inte kommer att få slut på vackra julgranar i framtiden, till exempel genom att vara 100 % självförsörjande på noggrant utvalt utsäde för våra egna Nordmann premium-julgranar.

PROFESSIONELL LOGISTIK

Vi investerar kontinuerligt i implementering av ny teknik inom produktion och logistik. Vi har infört ett mycket effektivt, modulbaserat pallsystem, men även särskilda räknesystem och spårbarhetsfunktioner. Våra pallenheter anpassas efter kundernas önskemål. Databehandlingssystemet ser till att kunderna får sina beställningar i exakt rätt tid, och att fakturering, betalning och andra processer är lika effektiva.

KUNDSERVICE

Vi erbjuder direkt IT-integrering med kundsystem via EDI/XML, private label och hjälp med marknadsföring i butik. Vi vill vara en okomplicerad och pålitlig handelspartner och leverantör av danska julgranar. För oss kommer kunden alltid i första hand, och vi arbetar hårt för att erbjuda marknadens bästa service.Vår ambition är att arbeta genom partnerskap med våra kunder, inspirerade av vår professionella inställning till samarbete, till värdeskapande och till att säkerställa en hälsosam miljö för framtida generationer. För oss kommer kunden alltid i första hand, och vi arbetar hårt för att erbjuda marknadens bästa service.

Lägg en beställning hos oss och upptäck själv vad vi kan. Kontakta oss i dag för en offert utan förpliktelser på info@arbodania.com.

Vi är stolta över våra produkter och hoppas att vi kan få chansen att göra skillnad för dig, ditt företag och inte minst dina kunder med våra fräscha och vackra julgranar.

Vänliga hälsningar,
Arbodania A/S

Michael Schnor
VD/verkställande direktör

Läs mer här: