Suomalainen

ARBODANIA TIIVISTETTYNÄ

  • Oikea-aikaiset toimitukset
  • Joustava kuormalavajärjestelmää
  • Ympäristöystävällinen GlobalG.A.P.
  • Tanskalaista mehiläisystävällistä maanviljelyä
  • Digitaalinen paperivirta ja EDI
  • 365/12 myyntipalvelu

1000 kuorma-autoa, joissa miljoona joulukuusta

Arbodania on Tanskan johtava joulukuusien ja viherkoristeiden tukkuviejä, joka vie vuosittain lähes miljoona joulukuusta 1000 puoliperävaunussa 12 Euroopan maahan. Olemme täysin Colletin perheen omistama yritys ja toimimme Lundbygaardin tilalla, jossa on jo 1950-luvulta lähtien kasvatettu perinteisiä Nordmann-kuusia. Yhtiön vahva kasvu on seuraavien ansiota:

TUOTTEEN LAATU

Meillä on oma laadunvalvonta ja yhdenmukainen lajittelu. Harjoitamme sertifioitua ympäristöystävällistä tuotantoa ilman torjunta-ainejäämiä – mikä hyödyttää mehiläisiä, hyönteisiä, lintuja ja luontoa. Varmistamme, että maailma saa kauniita joulukuusia myös tulevaisuudessa, esimerkiksi olemalla 100-prosenttisesti omavaraisia oman ”premium” Nordmann joulukuusemme huolella valikoitujen siemenien osalta.

AMMATTIMAINEN LOGISTIIKKA

Investoimme jatkuvasti uuteen teknologiaan tuotannossa ja logistiikassa. Olemme ottaneet käyttöön tehokkaan modulaarisen kuormalavajärjestelmän, erityisiä laskentajärjestelmiä sekä jäljitettävyystoimintoja. Lavayksikkömme voidaan mukauttaa asiakkaiden toiveisiin. Tehokkaat IT-järjestelmät varmistavat, että asiakkaat saavat tilauksensa juuri oikeaan aikaan ja että laskutus, maksut ja muut prosessit ovat yhtä tehokkaita.

ASIAKASPALVELU

Tarjoamme suoran IT-integraation asiakkaiden järjestelmiin EDI/XML:n kautta, mahdollisuuden myydä kuusia asiakkaan omalla tuotemerkillä sekä markkinointitukea myymälään. Haluamme olla rehellinen ja luotettava kauppakumppani ja tanskalaisten joulukuusien toimittaja. Pyrimme tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa, toimimaan ammattimaisesti, arvostamaan luovuutta ja säilyttämään terve ympäristö tuleville sukupolville. Meille asiakas on aina etusijalla ja teemme parhaamme toimittaaksemme markkinoiden parasta palvelua.

Tee tilaus ja totea itse mihin me pystymme. Ota yhteyttä ja pyydä sitomaton tarjous osoitteesta info@arbodania.com.

Olemme ylpeitä tuotteistamme ja toivomme, että voimme palvella yritystäsi ja ilahduttaa asiakkaitasi tuoreilla ja kauniilla joulukuusillamme.

Ystävällisin terveisin
Arbodania A/S

Michael Schnor
CEO / Toimitusjohtaja

Lue lisää täältä: