Românesc

PRINCIPALELE DATE DESPRE ARBODANIA

  • Livrare la timp
  • Sistem de paleți flexibil
  • GlobalG.A.P. ecologic
  • Cultivare daneză nedăunătoare pentru albine
  • Flux de documente digitale și EDI
  • Servicii de vânzări 365/12

1000 de camioane cu un milion de pomi de Crăciun

Arbodania este principalul exportator danez en-gros de pomi de Crăciun și decorațiuni naturale, expediind aproape un milion de pomi de Crăciun în 1000 de semiremorci către 12 țări din Europa. Firma noastră este deținută în întregime de familia Collet, pe domeniul Lundbygaard, unde se cultivă încă din anii 1950 brazi tradiționali Nordmann. Dezvoltarea solidă a companiei poate fi atribuită următorilor factori:

CALITATEA PRODUSELOR

Avem propriul nostru control al calității, cu sortare uniformă. Asigurăm o producție certificată ecologic, fără reziduuri de pesticide – benefică pentru albine, insecte, păsări și animalele sălbatice. Și, ca o caracteristică unică, ne asigurăm că lumea va continua să se bucure în viitor de pomi frumoși de Crăciun, fiind 100% autonomi în ceea ce privește semințele selectate cu grijă pentru brazii noștri de Crăciun Nordmann „premium”.

LOGISTICA PROFESIONALĂ

Investim în permanență în implementarea de tehnologii noi de producție și logistică. Am introdus un sistem modular de paleți extrem de eficient, precum și sisteme de numărare speciale și funcții de trasabilitate. Unitățile noastre de paleți sunt adaptate la dorințele clientului. Managementul IT asigură primirea exact la timp a comenzilor clienților, cât și eficiența în ceea ce privește facturarea, plata și alte procese.

SERVICII PENTRU CLIENȚI

Oferim integrare IT directă cu sistemele clienților prin intermediul EDI/XML, asistență în legătură cu produsele marcă proprie și cu marketingul în magazin. Dorim să fim un furnizor direct și de încredere de pomi de Crăciun din Danemarca. Scopul nostru este să lucrăm în parteneriat cu clienții noștri, inspirați de abordarea noastră profesională în ceea ce privește cooperarea, crearea de valoare și asigurarea unui mediu sănătos pentru viitoarele generații. Pentru noi, clientul este întotdeauna pe primul plan, și întotdeauna ne străduim să oferim cele mai bune servicii de pe piață.

Plasați o comanda și convingeți-vă de ce putem face. Contactați-ne astăzi pentru o ofertă fără caracter obligatoriu la adresa info@arbodania.com.

Suntem mândri de produsele noastre și sperăm că vom avea șansa de a face diferența pentru dumneavoastră, afacerea dumneavoastră și, nu în ultimul rând, clienții dumneavoastră, cu pomii noștri de Crăciun proaspeți și frumoși.

Cu stimă,
Arbodania A/S

Michael Schnor
CEO / Director General

Citiți mai multe aici: