Norsk

ARBODANIA – KORT FORTALT

  • Punktlig levering
  • Fleksibelt pallsystem
  • Miljøvennlig GlobalG.A.P.
  • Dansk bievennlig landbruk
  • Digital "papirflyt" og elektronisk datautveksling (EDI)
  • Salgsservice alle dager, hele året

1000 lastebiler med én million juletrær

Arbodania er den ledende danske eksportøren av juletrær og grønne prydplanter, og vi frakter opp i mot én million juletrær på 1000 semitrailere til 12 land i Europa. Vi er heleid av Collet-familien på Lundbygaard gods, som siden 1950-tallet har dyrket de tradisjonelle Nordmannsedelgranene. Selskapets sterke vekst kan tilskrives følgende faktorer:

PRODUKTKVALITET

Vi har vår egen kvalitetskontroll med ensartet sortering. Vi tilbyr sertifisert, miljøvennlig produksjon uten plantevernmidler – en fordel både for bier, insekter, fugler og dyrelivet generelt. Vi sørger også for at verden ikke går tom for vakre juletrær i fremtiden. Dette gjør vi blant annet ved å være 100 % selvforsynt med nøye utvalgte frø til våre egne "førsteklasses" edelgranjuletrær.

PROFESJONELL LOGISTIKK

Vi investerer kontinuerlig i implementeringen av ny teknologi i produksjon og logistikk. Vi har innført et svært effektivt, modulbasert pallsystem samt spesielle tellesystemer og sporbarhetsfunksjoner. Våre pallenheter er tilpasset etter kundenes ønsker. IT-administrasjon sikrer at kundene mottar ordrene nøyaktig til tiden, og at fakturering, betaling og andre prosesser er like effektive.

KUNDESERVICE

Vi tilbyr direkte IT-integrasjon med kundesystemer via EDI/XML samt hjelp med distributørmerking og markedsføring på stedet. Vi ønsker å være en redelig og pålitelig forretningspartner og leverandør av danske juletrær. Vår ambisjon er å arbeide i partnerskap med våre kunder, inspirert av vår profesjonelle tilnærming til samarbeid og verdiskaping, samt å sikre et sunt miljø for fremtidige generasjoner. Hos oss kommer kunden alltid i først rekke, og vi strekker oss langt for å kunne tilby den beste servicen på markedet.

Bestill hos oss og se selv hva vi kan gjøre for deg. Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud på info@arbodania.com.

Vi er stolt av våre produkter, og vi håper at vi kan få mulighet til å gjøre en forskjell for deg, bedriften og ikke minst kundene med våre friske og vakre juletrær.

Med vennlig hilsen
Arbodania A/S

Michael Schnor
CEO / daglig leder

Les mer her: