Nederlands

ARBODANIA IN VOGELVLUCHT

  • Tijdige levering
  • Flexibel palletsysteem
  • Milieuvriendelijk GlobalG.A.P.
  • Deense bijenvriendelijke landbouw
  • Digitale "papierstroom" en EDI
  • 365/12-verkoopservice

1000 vrachtwagens en een miljoen kerstbomen

Arbodania is een toonaangevende Deense groothandel en exporteur van kerstbomen en ander decoratief groen die bijna één miljoen kerstbomen met 1000 opleggers naar 12 landen in Europa vervoert. Wij zijn geheel in eigendom van de familie Collet op het landgoed Lundbygaard, waar al sinds de jaren 50 van de vorige eeuw traditionele Nordmann-sparren worden gekweekt. Als bedrijf maken wij een sterke groei door waaraan de volgende factoren ten grondslag liggen:

PRODUCTKWALITEIT

Wij beschikken over onze eigen kwaliteitscontrole en uniforme sorteermethoden. Wij bieden gecertificeerde milieuvriendelijke productie zonder pesticiden – en helpen daardoor bijen, insecten, vogels en wilde dieren. Bovendien staan wij er op onze eigen wijze voor garant dat ook toekomstige generaties van prachtige kerstbomen kunnen blijven genieten, bijvoorbeeld door het zaad van onze premium Nordmann-kerstbomen volledig in eigen beheer te houden en te selecteren.

PROFESSIONELE LOGISTIEK

Op het gebied van productie en logistiek investeren wij continu in nieuwe technologieën. Zo hebben wij een uiterst efficiënt modulair palletsysteem, een speciaal telsysteem en meerdere traceerbaarheidsfuncties geïntroduceerd. Onze pallets kunnen worden aangepast aan de specifieke wensen van onze klanten. Ons IT-management staat ervoor garant dat onze klanten hun bestelling precies op tijd ontvangen en dat processen zoals facturering en betaling efficiënt verlopen.

KLANTENSERVICE

Naast directe integratie met de IT-systemen van klanten via EDI/XML, bieden wij hulp op het gebied van private labels en in-store marketing. Wij willen een openhartige, betrouwbare handelspartner en leverancier van Deense kerstbomen zijn. Daarbij is het onze ambitie om samen met onze klanten en op basis van onze professionele benadering van samenwerking waarde te creëren en een gezond milieu veilig te stellen voor toekomstige generaties. Bij ons staat de klant altijd centraal en wij doen er alles aan om de best mogelijke service in de markt te bieden.

Plaats een bestelling en ervaar zelf wat wij voor u kunnen betekenen. Stuur vandaag nog een mail naar info@arbodania.com voor een geheel vrijblijvende offerte.

Wij zijn trots op onze producten en wij hopen de mogelijkheid te krijgen om met onze verse en mooie kerstbomen een verschil te maken voor u, uw bedrijf en, niet te vergeten, uw klanten.

Met vriendelijke groeten,
Arbodania A/S

Michael Schnor
CEO / Algemeen directeur

Lees hier meer: