Magyar

ARBODANIA DIÓHÉJBAN

  • Szállítás időben
  • Rugalmas raklap rendszer
  • Környezetbarát GlobalG.A.P.
  • Dán méhbarát gazdálkodás
  • Digitális „papírmunka” és elektronikus adatcsere
  • 365/12 vevőszolgálat

1000 teherautó egymillió karácsonyfával

Arbodania, a karácsonyfák és díszítő növényzet vezető dán nagykereskedelmi exportőre, 1000 nyerges vontatóval csaknem egymillió karácsonyfát szállít Európa 12 országába. Teljes egészében a Lundbygaard Estate-i Collet család tulajdonában vagyunk, amely 1950 óta nevel hagyományos Nordmann fenyőket. A vállalat erőteljes növekedése a következő tényezőknek tudható be:

TERMÉKMINŐSÉG

Saját minőségellenőrzést tartunk fenn egységes osztályozással. Tanúsított környezetbarát termelést folytatunk növényvédőszer maradványok nélkül: kedvező a méhek, rovarok, madarak és vadon élő állatok számára. És ami egyedülálló, biztosítani tudjuk, hogy a világ a jövően se fogyjon ki a gyönyörű karácsonyfákból, például azzal is, hogy a prémium Nordmann fenyők gondosan kiválasztott vetőmagjaival 100%-ban önellátók vagyunk.

PROFESSZIONÁLIS LOGISZTIKA

A termelésben és a logisztikában fejlesztésekkel folyamatosan átültetjük az újabb technológiákat. Bevezettük a nagyon hatékony moduláris raklap rendszert, valamint különleges számoló rendszereket és nyomon követési funkciókat is. A raklapos egységeink az ügyfél kívánságokhoz alkalmazkodnak. Az informatikai irányítás biztosítja, hogy a vásárlók időben megkapják rendeléseiket, és hogy a számlázási, fizetési és egyéb folyamatok is ugyanilyen hatékonyak legyenek.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Az ügyfél rendszerekkel közvetlen integrációt nyújtunk az elektronikus adatcsere/XML-en keresztül, valamint privát címkéket és üzleten belüli marketing segítséget. A dán karácsonyfák szállítójaként közvetlen, megbízható kereskedelmi partner kívánunk lenni. Célunk, hogy a kooperáció, az értékteremtés és a jövő generációi számára az egészséges környezet biztosítása érdekében professzionális szemléletünkkel átitatva dolgozzunk együtt ügyfeleinkkel. Számunkra mindig az ügyfél az első, és mindent megteszünk, hogy a piacon elérhető legjobb szolgáltatást nyújtsuk.

Rendeljen tőlünk és nézze meg, mire vagyunk képesek. Kérjen tőlünk nem kötelező árajánlatot az info@arbodania.com címen.

Büszkék vagyunk a termékeinkre, és reméljük, hogy lehetőséget ad számunkra, hogy hasznot szerezzünk önnek, a vállalkozásának és nem utolsósorban örömet az ügyfeleinek a friss, gyönyörű karácsonyfáinkkal.

Szívélyes üdvözlettel:
Arbodania A/S

Michael Schnor
CEO / ügyvezető igazgató

Bővebben itt: