Hrvatski

NAJVAŽNIJE O TVRTKI ARBODANIA

  • Isporuka na vrijeme
  • Fleksibilan sustav paleta
  • Ekološki prihvatljiv sustav GlobalG.A.P.
  • Danski način uzgoja koji odgovara pčelama
  • Digitalizacija postupaka vezanih za papirologiju i elektronička razmjena podataka (EDI)
  • Prodajne usluge 365 dana/12 mjeseci u godini

1000 kamiona s milijun božićnih drvaca

Tvrtka Arbodania vodeći je danski veleprodajni izvoznik božićnih drvaca i ukrasnog zelenila, a godišnje dostavi gotovo milijun božićnih drvaca na 1000 poluprikolica u 12 europskih zemalja. Tvrtka je u cijelosti u vlasništvu obitelji Collet koja posjeduje imanje Lundbygaard i od 1950. godine uzgaja tradicionalne Nordmann jele. Snažan rast tvrtke može se pripisati sljedećim čimbenicima:

KVALITETA PROIZVODA

Imamo vlastitu kontrolu kvalitete s ujednačenim razvrstavanjem. Nudimo certificirano ekološki prihvatljivu proizvodnju bez ostataka pesticida – pogodno za pčele, kukce, ptice i životinjski svijet. Također, osiguravamo da svijet neće ostati bez prekrasnih božićnih drvaca u budućnosti, primjerice time što nas karakterizira potpuna samodostatnost u pažljivom biranju sjemenki za vlastita Nordmann božićna drvca visoke kvalitete.

PROFESIONALNA LOGISTIKA

Kontinuirano ulažemo u primjenu novih tehnologija u proizvodnji i logistici. Uveli smo visoko učinkoviti modularni sustav paleta, kao i posebne sustave brojenja i funkcije sljedivosti. Naše su palete prilagođene željama kupaca. IT upravljanje osigurava da kupci dobivaju naručene proizvode točno na vrijeme te da su fakturiranje, plaćanje i drugi postupci jednako učinkoviti.

SLUŽBA ZA KORISNIKE

Nudimo izravnu IT integraciju s korisničkim sustavima putem elektroničke razmjene XML podataka, privatne oznake i marketinšku podršku u trgovinama. Želimo biti jednostavan i pouzdan trgovački partner i dobavljač danskih božićnih drvaca. Naša ambicija suradnja je s našim kupcima, nadahnuta našim profesionalnim pristupom suradnji za stvaranje vrijednosti i osiguravanje zdravog okoliša za buduće generacije. Nama su kupci uvijek na prvom mjestu i ulažemo puno napora kako bismo im mogli pružiti najbolju uslugu na tržištu.

Naručite naše proizvode i uvjerite se sami u naše usluge. Kontaktirajte s nama danas za neobvezujuću ponudu na web-mjestu info@arbodania.com.

Ponosimo se našim proizvodima, i nadamo se da ćete nam pružiti priliku da učinimo nešto pozitivno za vas, vaše poslovanje kao i, prije svega, vaše klijente s pomoću naših svježih i prekrasnih božićnih drvaca.

Srdačni pozdravi,
Arbodania A/S

Michael Schnor
CEO / glavni direktor

Pročitajte više ovdje: