български

ARBODANIA В АКЦЕНТИ

  • Навременна доставка
  • Гъвкава палетна система
  • Екологосъобразни GlobalG.A.P.
  • Датско, щадящо пчелите земеделие
  • Дигитална документация и електронен обмен на данни
  • Обслужване при реализация на продажби 365/12

1000 камиона с един милион коледни елхи

Arbodania е водещ датски износител на едро на коледни елхи и декоративна зеленина, доставящ почти един милион коледни елхи с 1000 полуремаркета в 12 страни в Европа. Ние сме изцяло собственост на фамилия Collet от Lundbygaard Estate, които от 50-те години на миналия век насам отглеждат традиционните кавказки ели (Нордман). Силният растеж на компанията се дължи на следните фактори:

КАЧЕСТВОТО НА ПРОДУКТА

Разполагаме със собствен контрол на качеството с еднородно сортиране. Предлагаме сертифицирана и щадяща околната среда продукция без пестицидни остатъци – това благоприятства пчелите, насекомите, птиците и дивите животни. Ние гарантираме – което ни прави уникални – че в света няма да се появи недостиг на красиви коледни елхи в бъдеще, тъй като сме на 100% независими например в отглеждането на внимателно подбрани семена за нашите собствени коледни дървета Нордман от най-високо качество.

ПРОФЕСИОНАЛНА ЛОГИСТИКА

Ние непрекъснато инвестираме във внедряването на нови технологии в производството и логистиката. Въведохме високоефективна модулна палетна система, както и специални системи за отчитане и функции за проследяване. Нашите палетни единици са адаптирани към желанията на клиентите. ИТ управлението гарантира, че клиентите получават поръчките си точно навреме и че фактурирането, плащането и другите процеси са еднакво ефективни.

ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ

Ние предлагаме директно ИТ интегриране със системите на клиентите чрез EDI/XML, собствена търговска марка и помощ при реализация на продажбите директно в магазина. Желанието ни е да бъдем открит и надежден търговски партньор и доставчик на датски коледни елхи. Нашата амбиция е да работим в партньорство с нашите клиенти, вдъхновени от нашия професионален подход за сътрудничество, за създаването на стойност и за осигуряване на здравословна околна среда за бъдещите поколения. За нас клиентът винаги е на първо място и полагаме огромни усилия, за да предоставяме най-добрите услуги на пазара.

Направете поръчка при нас и се убедете сами какво можем да направим. Свържете се с нас още днес за необвързваща оферта в info@arbodania.com.

Ние се гордеем с нашите продукти и се надяваме, че ще ни предоставите възможността да направим нещо наистина значимо за Вас, за Вашия бизнес и, не на последно място, за Вашите клиенти с нашите свежи и красиви коледни елхи.

С уважение,
Arbodania A/S

Michael Schnor
CEO/Изпълнителен директор

Прочетете повече тук: